maanantai 2. kesäkuuta 2014

Rv 30+4: synnytyspelkokeskusteluun valmistautumista

Olen valmistautunut keskiviikkoiseen keskusteluun nyt käymällä lomakkeessa esitetyt kysymykset kolme kertaa läpi. Aiemmat vastaukset voi kurkata täältä (rv 24+0) ja täältä (rv 28+0). Tänään kirjoittelin vastaukset lomakkeille ja aika pitkälti noilla rv 28+0 -tunnelmilla vastaukset muotoutuivat.


Hieman jännittää, että miten tunnin aikana ehditään käydä kaikki nuo kohdat läpi. Saattaapi olla keskustelu aika haipakalla vauhdilla käyty läpi. Olen jättänyt nyt lukematta kaikki keskustelupalstat liittyen pelkokeskusteluihin ja sektioiden "vaadintaan" ja aion keskittyä vain ja ainoastaan tähän itselläni edessä olevaan tilanteeseen. Hieman ehkä alkaa hermostuttaa, mitä onkaan edessä. 
Toivottavasti heinä-elokuun vaihteessa turvallinen synnytys ja terve tyttövauva. 

8 kommenttia:

 1. Mä en saanut kutsun mukana mitään tollaisia papereita ? Vissiin eri käytäntö täällä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulisin tosi mielelläni sitten millainen keskustelu teillä on. :) Laita vaikka s-postia sitten, jos siltä tuntuu.

   Poista
 2. Hyvin se menee! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Jeps, yritän olla stressaamatta turhia.

   Poista
 3. Toivottavasti keskustelusta on apua! Itsellä ei ole mitään järin suuria pelkoja synnytykseen liittyen, lähinnä siihen, että vauvalla menisi kaikki hyvin. Pelkään eniten, että napanuora vaikeuttaa hapensaantia tai jotain muuta vastaavaa. Voi olla, että ei osaa pelätä kun eka kyseessä eikä tiedä vielä tulevasta. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin sekä sulla että mulla ja kaikilla muillakin synnyttäjillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kai siinä omalla kohdalla onkin, että kun tällä toisella kierroksella sitä on ärsyttävän paljon tietoisampi kaikesta mikä voikaan mennä pieleen. =/ Ja mtä voikaan menettää...

   Poista
 4. Älä turhaan jännitä! Kaikki menee varmasti hyvin. Niin monta erilaista pelkokeskustelua on varmasti kuin osapuoliakin, joten ei voi tietää mitenkä mukava hoitaja/kätilö on sinua siellä vastassa. Avoimin mielin tuulta päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Ihan turha stressata etukäteen ja kun asia on kuitenkin omassa päässä selkeä, niin sitä suuremmalla syyllä tästä asiasta on turha ottaa stressiä.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!