maanantai 20. heinäkuuta 2015

Vesimelonikakkua

Neidin 1-vuotissyntymäpäivä on keskiviikkona. Keskiviikkona siis vauvavuosi päättyy ja taapero-vaihe alkaa. Neidillä on mieletön hoppu nousta pystyyn ja Tyypillä on mieletön hoppu päästä opettamaan pikkusiskolle miten juostaan. Äidillä on mieletön hoppu päästä näkemään nämä kaksi vauhdissa.

Neidin synttärijuhlia vietetään tulevana viikonloppuna perheen kesken. Mikäpäs sen mukavampi juttu, kun pääsee suunnittelemaan tarjoiluja! Täytekakut ja kakkujen tekeminen ylipäätään menevät yli minun ymmärrykseni, joten ajattelin kiertää tällä(kin) kertaa sen perinteisen kermakakun jollain muulla keinolla. Täytekakkua jää joka kerta hirveä määrä syömättä (vaikka se ei olisikaan minun tekemääni), joten Tyypin 3-vuotissynttäreillä kiersin täytekakun tekemällä Kinder-piirakkaa, joka upposi viimeistä murua myöten.

Neidin ensimmäisten synttäreiden kunniaksi aion kiertää täytekakun tekemällä vesimelonikakun.

Kuvat lainattu Pinterestistä:
ylä-vasen, ylä-oikea, ala-vasen, ala-oikea.
Tyyppi rakastaa vesimelonia yli kaiken ja myös Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot ovat nyt tosi iso hitti, joten tuollainen vesimelonista tehty merirosvolaiva saattaisi olla kova juttu Tyypin synttäreille. Tosin Tyypin synttärit ovat vasta marraskuussa, joten saattaa tietysti olla, että Jake merirosvoineen on siinä vaiheessa unohtunut.

Aikamoisia taideteoksia nuo vesimelonikakut ovat. Ottaen huomioon, että en todellakaan ole kamalan kätevä käsistäni, niin Neidin kakun suhteen ajattelin jotain tällaista:

Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
Yksinkertainen on kaunista, eikö? :)
Ja ainakin näyttää sen verran helpolta, että uskon onnistuvani tällaisen toteuttamisessa.

2 kommenttia:

  1. Vau mitä kakkuja! Meidän piti myös tehdä tuollainen kakku ja ostettiin jopa vesimeloni valmiiksi mut jotenkin sitten satuinkin syömään sen, hups. Ne päärynä-viinirypälesiilit on muuten myös hauskan näköiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin arvasin, että tällainen voisi sinulle maistua. <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!